您尚未登录,请登录后浏览更多内容! 登錄 | 立即註冊
返回列表 發新帖
樓主: tommycpt

新手兵陣一問 不知道應該合那一個天王

註冊會員

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
Saxon729 發表於 2018-10-11 18:09
不轉國的話,明主沒選擇…

其實我覺得係熱血巨商入面轉國唔係最難既事,孫子又好,入籍書都好,每本都係講緊2,3E一本可以解決到(基本上,懶惰既話3,4日都會打到1本既價錢),反而唔課金而要合天王真係好講毅力囉。我自己衰格係都要合隻馬仔先慢慢執其他將既問題-.-
回復

版主

QQ
發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
tommycpt 發表於 2018-10-11 16:09
應該不會考慮龜天 打天也不強 我比較常手動打怪
加上龜天的範圍好小...
應該從雀龍虎之中選一個吧

对空最强就是龙天,对地是雀天。
天王各有特色,都是有所舍去的。如果可能,四天王都出一遍最好了
熱血巨商活動征集貼(長期有效)
http://www.gersang.net/forum.php?mod=viewthread&tid=11685&page=
回復

註冊會員

樓主| 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
chingyat1021 發表於 2018-10-11 18:16
其實我覺得係熱血巨商入面轉國唔係最難既事,孫子又好,入籍書都好,每本都係講緊2,3E一本可以解決到(基 ...

懶惰既話 3,4日打3億...? 平均每日要打25粒虎根以上...咁都懶..
回復

註冊會員

樓主| 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
liuxia2227 發表於 2018-10-11 22:32
对空最强就是龙天,对地是雀天。
天王各有特色,都是有所舍去的。如果可能,四天王都出一遍最好了 ...

加上未來改版虎天好像會改強 所以還在考慮...
回復

新手上路

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
龙天
回復